Monipuolisia rakennuspalveluja Kangasalan ja Tampereen alueella

FINEST-Asennus Oy on remontti- ja rakennuspalvelujen monipuolinen tekijä, jonka voi kutsua avuksi niin pieniin remonttitöihin kuin laajempiin rakennusurakoihin. Palvelemme sekä yksityis- ja yritysasiakkaita että taloyhtiöitä Kangasalan ja Tampereen seuduilta tarvittaessa koko Suomen alueelle.

Kattavaan rakennuspalvelujen tarjontaamme kuuluvat sisäremonttien ja puuelementtiasennusten lisäksi muun muassa liimapuupalkkien ja -runkojen asennus, julkisivujen ulkovuoraus ja julkisivuverhousten saneeraus sekä esimerkiksi ikkunoiden ja ovien asennus ja remontointi alusta loppuun asti. Kysy meiltä myös muita yleisiä rakennuspalveluja, kuten maalaus- ja tasoitetöitä sekä kattoasennuksia ja -remontteja – palvelemme mielellämme kaikenlaisissa rakennustarpeissa!

Suosittele meitä

Miksi tilata FINEST-Asennus Oy toteutukseen?

Yrityksellämme on vankka ja kattava tietotaito erilaisista rakennus- ja remonttitöistä sekä elementtiasennuksista. Kokemus luo varmuutta ja sujuvoittaa työn kulkua. Meille myös asiakaspalvelu on tärkeää, joten vastaamme mielellämme askarruttaviin kysymyksiin ja ehdotamme mielellämme toimivampia ratkaisuja. Perehtyneisyyden avulla luomme laadukkaita rakennuspalveluja sekä kestäviä lopputuloksia, joista voimme yhdessä asiakkaamme kanssa olla ylpeitä.

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous »