Kattosaneeraukset avaimet käteen -periaatteella kaikkialla Suomessa

Tarkistuta kattosi kunto ammattilaisella.

Etsitkö ammattitaitoista tekijää kattoremontille? Me hoidamme urakan kuin urakan turvallisesti, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Toteutamme kaikenlaisten kattotyyppien remontit yhdessä luotettavan yhteistyökumppanimme kanssa. Näin voimme tarjota entistä parempaa palvelua ja korkeat laatukriteerit täyttävän lopputuloksen. Kutsu meidät kartoituskäynnille, niin tarkistamme nykyisen kattosi kunnon.

Asiakkainamme on sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että kuntia. Toteutamme kaikenlaiset kattoremontit - räätälöimme aina juuri sinulle sopivan palvelupaketin. Yritystoimintamme kulmakivenä on avaimet käteen -periaate: hoidamme kaiken pohjatöistä lähtien. Sinun ei tarvitse kuin nauttia lopputuloksesta!

Ota yhteyttä, niin tulemme kartoittamaan kohteesi. Katon kunto on aina hyvä tarkistuttaa ammattilaisella - vain näin saat varmuuden siitä, tarvitseeko kattosi saneerausta vai ei.

Me tunnemme katot ja saneeraamme ne kuntoon

Rakennuksen katto on vähintään yhtä tärkeä osa kuin sen seinät. Jos katto ei ole kunnossa, kaikki arvokas sen alla on vaarassa kärsiä. Kun katto on terve, se suojaa myös asukkaitaan ja irtaimistoa esimerkiksi katon aiheuttamilta vesivahingoilta.

Jos epäilet tai tiedät kattosi olevan saneerauksen tarpeessa, ota meihin yhteyttä! FINEST-Asennus Oy on kokenut ja ammattitaitoinen kattoremonttikumppani, joten voit luottaa meille urakkasi turvallisin mielin. Valitaan yhdessä kohteeseesi sopiva kate ja käydään läpi remontin etenemistä. Asennamme remontin yhteydessä myös uudet kattoturvatuotteet.

Käytämme projekteissamme ainoastaan laadukkaita materiaaleja sekä työvälineitä ja asennuksemme täyttää kaikki nykypäivän vaatimukset. Me tunnemme katot, joten tiedämme myös, mitä saneeraus vaatii. Sen vuoksi olemme oikea toimija toteuttamaan sinunkin urakkasi!

Kysy lisää!

Mietityttääkö kattosi kunto? Soita kattoremonttien ammattilaiselle

 

Jätä yhteydenottopyyntö