Puuelementtiasennukset vahvalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla ympäri Suomen

Olemme erikoistuneet puuelementtiasennusten tekemiseen.

FINEST-Asennus Oy on puuelementtiasennusten rautainen ammattilainen. Tarjoamme kattavat asennuspalvelut sekä yritys- että yksityisasiakkaille koko Suomessa. Puuelementtiasennusten lisäksi palveluihimme kuuluu myös muun muassa kattosaneeraukset ja liimapuuasennukset.

Asennamme kaikenlaiset puuelementit pitävästi paikoilleen. Oli kyse sitten seinä-, katto-, välipohja- tai tilaelementistä, me hoidamme asennuksen kuntoon laadukkaasti ja luotettavasti kohteen laajuudesta riippumatta. Toimimme avaimet käteen -periaatteella: vastaamme koko elementtiasennuksesta aina nosto- ja siirtotöistä väliaikaiseen tuentaan ja lopulliseen asennukseen asti. Myös turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja huolehdimme työn ja kohteen turvallisuudesta projektin alusta loppuun.

Järjestelmällisen työskentelyn sekä asianmukaisten nosto- ja muiden työvälineiden ansiosta saamme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka vastaa sekä asiakkaan tarpeisiin että kohteen asettamiin vaatimuksiin niin laadultaan kuin kestävyydeltään. Jos siis tarvitset luotettavan ja aikaansaavan toimijan toteuttamaan puuelementtiasennuksesi, ota yhteyttä ja kysy lisää! Muotoilemme tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Puuelementtiasennukset juuri sinun tarpeisiisi

Meillä on vuosien kokemus erilaisista puuelementtiasennustöistä. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa:

  • seinäelementtien asennukset
  • kattoelementtien asennukset
  • välipohjaelementtien asennukset
  • tilaelementtien asennukset
  • muiden puuelementtien asennukset
  • liimapuupalkkien asennukset
  • liimapuurunkojen asennukset

Ota yhteyttä

FINEST-Asennus Oy – puuelementtiasentaja palveluksessasi

Etsitkö osaavaa ja tehokasta tekijää puuelementtiasennuksille, kattosaneeraukselle tai esimerkiksi liimapuurunkojen asennuksille? Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Meiltä saat sekä kokeneet työntekijät että tehokkaan kaluston vaativiinkin puuelementtiasennuksiin ja muihin projekteihin. 

Ota yhteyttä puuelementtien asiantuntijaan

 

Jätä yhteydenottopyyntö