Monipuoliset rakennuspalvelut Kangasalan ja Tampereen alueella

FINEST-Asennus Oy on remontti- ja rakennuspalvelujen monipuolinen ja kokenut tekijä. Me tulemme avuksi niin pieniin remonttitöihin kuin laajempiin rakennusurakoihinkin. Palvelemme sekä yksityis- ja yritysasiakkaita että taloyhtiöitä Kangasalan ja Tampereen seuduilla sekä tarvittaessa koko Suomen alueella.

Kattavaan rakennuspalvelujen tarjontaamme kuuluu sisäremonttien ja puuelementtiasennusten lisäksi muun muassa liimapuupalkkien ja -runkojen asennus, julkisivujen ulkovuoraus ja julkisivuverhousten saneeraus sekä esimerkiksi ikkunoiden ja ovien asennus ja remontointi alusta loppuun asti. Kysy meiltä myös muita yleisiä rakennuspalveluja, kuten maalaus- ja tasoitetöitä sekä kattoasennuksia ja -remontteja. Palvelemme mielellämme kaikenlaisissa rakennusprojekteissa!

Kysy lisää rakennuspalveluista

Huoneistoremontit Kangasalla ja Tampereen seudulla

Suunnitteletko pientä tai vaativaa huoneistoremonttia? FINEST-Asennus Oy toteuttaa korkeatasoiset huoneistoremontit kattavasti ja joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme lukuisten taloyhtiöiden luottokumppani Kangasalan ja Tampereen alueella. Toteutamme myös omakotitalojen sisäremontit tarpeen mukaan. 


Onko seinäsi uutta maalia vailla, tai vaatiiko kylpyhuone kenties uutta laatoitusta? Teemme monipuolisesti erilaisia maalaus-, tasoite- ja laatoitustöitä annettujen aikataulujen ja kustannusten puitteissa. Voit pyytää meiltä myös tarjouksen esimerkiksi keittiöremontista – ota yhteyttä rakennus- ja remonttipalvelujen monipuoliseen ammattilaiseen!

Miksi tilata FINEST-Asennus Oy rakennusprojektin toteutukseen?

Yrityksellämme on vankka ja kattava tietotaito erilaisista rakennus- ja remonttitöistä sekä elementtiasennuksista. Kokemus luo varmuutta ja sujuvoittaa työn kulkua. Meille asiakaspalvelu on erittäin tärkeää. Vastaammekin mielellämme kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin sekä ehdotamme toimivampia ratkaisuja. Perehtyneisyyden ansiosta voimme taata laadukkaat rakennuspalvelut sekä kestävät lopputulokset, joista voimme yhdessä asiakkaamme kanssa olla ylpeitä.

Tutustu tehtyihin töihin kuvagalleriassa