FINEST-Asennus Oy on rakentamisen ja remontoinnin ammattilainen

Voisimmeko me olla seuraavan rakennusprojektisi toteuttaja? Palvelemme sinua, olit missä päin Suomea tahansa. Tutustu meihin ja kysy lisää!

FINEST-Asennus Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka koostuu alan osaavista ammattilaisista. Meillä on alan kokemusta jo yli 15 vuoden ajalta, joten tunnemme rakennusalan kuin omat taskumme. Vankan ammattitaitomme ja pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme hoitaa vaativammatkin projektit juuri sinun tarpeidesi mukaan. 

Parasta rakennusalan yrittäjyydessä on se, että voimme itse vaikuttaa tekemiseemme ja määritellä sille korkeat laatukriteerit. Palkkalistoillamme on vain alan parhaita ammattilaisia ja käytössämme on nykyaikaiset työvälineet. Kaikissa projekteissamme toistuu hyvä fiilis ja tekemisen meininki. Näin toimimalla voimme taata myös asiakkaiden tyytyväisyyden ja laadukkaat lopputulokset.

Me olemme toimija, johon sinä voit luottaa

Yritystoimintamme rakentuu vahvasti määrittelemiemme arvojen ympärille. Tärkein tavoitteemme on tuottaa nopeita ratkaisuja laadukkaasti. Jotta voimme onnistua tässä parhaalla mahdollisella tavalla, palkkaamme vain kokeneita ja luotettavia tekijöitä ja teemme työtä nykypäivän vaatimukset täyttävillä työvälineillä.

Yksi kilpailueduistamme on palveluvalikoimamme monipuolisuus. Meiltä hoituvat niin puuelementtiasennukset, kattosaneeraukset, liimapuuasennukset kuin muutkin rakennuspalvelut. Oli remonttitarpeesi millainen tahansa, kysy sen toteuttamisesta meiltä!

Vaikka olemme rakennusalan kokeneita konkareita, seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja uudistamme tarvittaessa toimintaamme sen mukana. Meiltä saat 2020-luvun vaatimukset täyttävää palvelua ja ensiluokkaisen lopputuloksen urakallesi.

Ota yhteyttä

Kaipaatko rakennusprojektillesi toteuttajaa?

 

Jätä yhteydenottopyyntö