Täyden palvelun rakennus- ja remonttiliike

Luotettava kumppanisi rakennusalalla

Me hoidamme erilaiset remontti- ja rakennusprojektisi kustannustehokkaasti alusta loppuun.

FINEST-Asennus Oy on kaikkialla Suomessa toimiva puuelementtiasennuksia, kattosaneerauksia, liimapuuasennuksia ja muita rakennuspalveluita tarjoava yritys, joka on valmiina palvelemaan sinua. Olemme erikoistuneet etenkin puuelementtiasennusten tekemiseen, mutta tarjoamme myös muut yleiset remontti- ja rakennuspalvelut parasta laatua vaalien.

Palvelemme sinua koko Suomessa, olit sitten yksityisasiakas tai yritys. Toteutamme kaikki urakkamme tinkimättömällä ammattitaidolla ja tehokkuudella. Luotettavuuttamme tukevat myös meille myönnetyt AAA- ja Luotettava kumppani -sertifikaatit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, olipa rakennusprojektisi millainen tahansa!

Ota yhteyttä

Monipuoliset remontti- ja asennuspalvelut

Yrityksellämme on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita: niin taloyhtiöitä, yksityishenkilöitä kuin erilaisia yrityksiäkin. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet sekä pieniä että vaativia rakennus- ja remonttiprojekteja. Käänny puoleemme ja pyydä meiltä tarjous

Meiltä löytyy erikoisosaamista esimerkiksi puurakennustöihin. Ammattitaitoinen timpurimme toteuttaa urakan kuin urakan laadukkaasti. Teemme sujuvasti ja kustannustehokkaasti esimerkiksi:

  • keittiöremontit
  • maalaus-, tasoite- ja laatoitustyöt
  • julkisivusaneeraukset
  • ovi- ja ikkuna-asennukset
  • kattoasennukset
  • kattoremontit
  • puuelementtiasennukset
  • liimapuurunkojen asennukset

Pyydä meiltä tarjous

Olemme erikoistuneet puuelementtiasennusten tekemiseen.

Toteutamme kaikenlaiset kattoremontit - räätälöimme aina juuri sinulle sopivan palvelupaketin.

FINEST-Asennus Oy toteuttaa kaikki liimapuuasennuksiin liittyvät työt vuosien kokemuksella.

Me olemme apunasi niin pienissä remonttitöissä kuin laajemmissakin rakennusurakoissa. Palvelemme sekä yksityis- ja yritysasiakkaita että taloyhtiöitä koko Suomessa.

Miksi rakentaa puuelementeistä?

Rakentaminen puuelementeistä on nykyaikainen ja erittäin toimiva tapa. Puu on uusiutuva luonnonvara ja ainoa täysin uusiutuva rakennusmateriaali. Puuelementeistä rakentamisen voidaankin katsoa olevan ekologinen valinta. 

Puusta on myös edullisempaa rakentaa. Kevyet puuelementit on verrattain helppo kuljettaa rakennuspaikalle. Lisäksi puuelementteihin on helpompi tehdä muutoksia jälkikäteen kuin esimerkiksi kivi- tai betonielementteihin.

Puurakentamisen ammattilaisemme tarjoavat osaamistaan sinun tarpeisiisi kaikkialla Suomessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys kodin kunnostustöistä!

Muistathan, että kodin ja vapaa-ajan kunnostustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Hyödyntämällä kotitalousvähennyksen voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä